Všechny kategorie

Firemní zprávy

Jsi tady : Domů>Novinky>Firemní zprávy

Předseda pan Xu Shixiong získal ocenění „Vynikající podnikatel provincie Hunan 2021–2022“

Čas: 2023-05-23 Hity: 18

27. dubna se v Changsha konal Den podnikatelských aktivit a výroční setkání podnikatelů v roce 2022. Tématem setkání bylo „Podpořit podnikání, soustředit se na budování výšek“ a pochválit vynikající podnikatele v provincii Hunan v letech 2021 až 2022 a vynikající národní podnikatele. Zhou Haibing, viceguvernér lidové vlády provincie Hunan a další vedoucí představitelé se zúčastnili setkání a předali ocenění vynikajícím podnikatelům. Předseda společnosti Xu Shixiong byl oceněn jako „Výjimečný podnikatel provincie Hunan 2021–2022“ díky svému hlubokému rodinnému a venkovskému cítění, duchu technologických inovací, který se odvažuje být první, a své neochvějné odpovědnosti podporovat rozvoj průmysl.

1-pic

Pan Xu Shixiong je předsedou a tajemníkem stranického výboru společnosti Yuhuan CNC Machine Tool Co., Ltd. (kód akcií: 002903), místopředsedou Čínské asociace údržby a modernizace mechanických a elektrických zařízení, šestým předsedou společnosti Hunan Machine Tool Industry Association a Changsha City CNC Equipment Industry Technology Co., Ltd. předseda Innovation Strategic Alliance, zástupce 15. Changsha People's Congress, získal titul „Vůdčí talent inovací vědy a technologie Changsha a Podnikání".

2-pic

Předseda Xu Shixiong (šestý zprava) byl oceněn jako „význačný podnikatel provincie Hunan 2021–2022“

Předseda Xu Shixiong s neústupnou vytrvalostí realizoval dovozní náhradu domácích CNC bruskya také vedl Yuhuan CNC k tomu, aby se stal první společností kótovanou na burze v průmyslu obráběcích strojů Hunan.

CNC obráběcí stroje jsou známé jako průmyslové mateřské stroje, nejdůležitější zařízení v zemi, základ průmyslu výroby zařízení a jedna z klíčových oblastí, ve kterých naše země uvízla. Předseda Xu Shixiong vždy považoval revitalizaci národního zařízení za svou vlastní odpovědnost s cílem nahradit dovoz a vyřešit problém se zaseknutým vybavením obráběcích strojů a založila čtyři vědecké výzkumné platformy, jako je výzkumné centrum provinčního inženýrství Hunan pro efektivní a přesné obrábění těžkoobrobitelných materiálů, a společně založena se strategií Huazhong CNC Společná laboratoř inteligentních řídicích technologií zřídila výzkumnou laboratoř pro klíčové funkční komponenty špičkových obráběcích strojů s cílem dosáhnout substituce dovozu v oblastech brusných zařízení pro těžkoobrobitelné materiály, numerických řídicích systémů a klíčové funkční komponenty. Společnost každý rok vyvíjí desítky nových produktů a mnoho produktů dosáhlo mezinárodní špičkové a pokročilé úrovně. Mezi nimi celková technologie 2D magnetické kapaliny YH8169M3 Lešticí stroj je mezinárodně vedoucí a byl vybrán jako jeden z „Deset významných úspěchů inovace výrobních technologií v provincii Hunan“. Vysoce přesná směs bruska je srovnáván s německým špičkovým vybavením a národní ministerská hodnotící komise vyhodnotila, že celková technologie dosáhla mezinárodní pokročilé úrovně a technologie adaptivního nastavení tuhosti planárního škrcení je na mezinárodní špičkové úrovni. V posledních letech získala 127 patentů a desítky patentů na vynálezy.

Jako šestý prezident Hunan Machine Tool Industry Association a předseda Changsha CNC Equipment Industry Technology Innovation Strategic Alliance byl předseda Xu Shixiong vždy znepokojen rozvojem tohoto odvětví. V roce 2014 byla založena společnost Hunan Yuhuan Intelligent Equipment Co., Ltd., aby podporovala transformaci a modernizaci automatizace a inteligence v průmyslu obráběcích strojů; v roce 2020 byly založeny společnosti Hunan Yuhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. a Yuhuan Science and Technology Park, aby podpořily rozvoj průmyslu pětiosých CNC obráběcích strojů a prošly zavedením řady podniků průmyslového řetězce ve vědeckém a technologickém parku pro technologie a průmyslovou inkubaci a vytvořit klastrovou oblast pro rozvoj průmyslu výroby inteligentních obráběcích strojů. Nešetřil úsilím obhajovat vývoj obráběcích strojů Hunan, plánoval a podílel se na formulaci plánu rozvoje CNC obráběcích strojů Changsha vládními ministerstvy a předkládal návrhy na vývoj špičkového vybavení obráběcích strojů v Hunan během 14. pětiletka. Xu Dong je nadšený z veřejně prospěšných podniků, dává peníze a materiály pro různé veřejně prospěšné podniky, jako je pomoc při povodních, prevence a kontrola epidemií, špatné vzdělání, revitalizace venkova atd., plnění společenských povinností s nezištnou láskou a praktickými činy, demonstrující odpovědnost podnikatelů.